Kelme Star 360º  je revolucionarni proizvod najpotrebniji za nase uslove igre u salama gde je mokra podloga usled kondenzacije vrlo cesta pojava.

Ova patika je jedinstvena na trzistu.

Kelme Star 360º – uvodi duplu šaru na dizajnu đona koji daje patikama maksimalno prijanjanje u svim položajima.

Kombinacija dva tipa paralelnih zvezdi nudi mogućnost kontrolisanog klizanja obezbedjujući perfektnu ravnotežu između prijanjanja i pomeranja, što je u osnovi igre u zatvorenom prostoru.

Kontrola prijanjanja i klizanja je osnovni kvalitet koji osigurava maksimalni performans đona. Zahvaljujući Michelin tehnologiji koju su razvili za svoje gume, Kelme Star 360º  će vam omogućiti da kontrolišete loptu baš kao što guma kontroliše auto. Đon koji je razvijen da obezbedi veću fleksibilnost i izvanrednu otpornost, sa pojačanom izdržljivošću i smanjenom mogućnošću propadanja. Sva tehnologija guma je primenjena kod vaše obuće.

Deo patike koji je u kontaktu sa loptom kod Kelme Star 360º je posebno dizajniran da garantuje potpunu kontrolu lopte. Možete imati potpuno poverenje i suočiti se sa raznim izazovima, jer je patika napravljena od najkvalitetnijih materijala koji pružaju udobnost vašem stopalu sa svih strana. Patika je dizajnirana da u potpunosti kontroliše tvoju igru 360º.