Kelme Srbija

O NAMA 

Kelme je konačno došao u Srbiju zahvaljujući preduzeću D.O.O. Monopol iz Niša,uvozniku i generalnom zastupniku Kelme brenda za tržište Srbije.
Dok su drugi ulagali u velike reklame, Kelme je ulagao u kvalitet samog proizvoda verujuci da je najbolja reklama sam proizvod o kome će se pričati.
Naš zadatak je da vam pomognemo da donesete pravu odluku i poklonite poverenje nekom od nasih proizvoda.

Nakon toga sigurni smo da vi i vaši prijatelji postajete članovi kluba obožavaoca i korisnika Kelme proizvoda. U tom smislu pripremili smo puno lepih iznenađenja u vidu nižih cena za pojedine article specijalno kreiranih za Srpsko tržište kao i razne povlastice za kupovinu naših proizvoda. U tom smislu najponosniji smo za cenu lopte za futsal koja je izuzetnog kvaliteta, možda najboljeg na našem tržištu a cena je umesto 63 eura koliko košta u Evropi kod nas svega 34 eura u dinarskoj protivrednosti.

Dalje trenerke izuzetnog kvaliteta od poliestera umesto 80-90 eura koliko su u Evropi kod nas su oko 60 eura a pamučne trenerke svega 50 eura.

Što se tiče patika ili kopački osnova je izuzetan kvalitet i tehničke perfomanse koje nisu uporedive sa drugim brendovima tako da ni cene u tom smislu nisu poredive. Ono što sigurno možemo tvrditi je najbolji odnos između kvaliteta i cene. U osnovi sva kelme obuća i najjeftinija patika od 35 Eura kao i najskuplja od 99 Eura poseduju u osnovi jedinstven Kelme kvalitet ali se cene razlikuju u zavisnosti od namene proizvoda odnosno od izbora materijala i tehnologije izrade proizvoda.

Savetujemo vam da birate po nameni a ne po ceni, da nam kažete kojim sportom se bavite i na kakvoj podlozi igrate i a mi ćemo vam pomoći da učinite pravi izbor i sigurno budete zadovoljni. 

Uslovi popusta:

Ukoliko prilikom kupovine jednom napravite iznos veci od 11.000 dinara dobijate kelme karticu koja vam omogućava trajno dodatni popust od 10% za tu i svaku sledeću kupovinu bez obzira na iznos.

Ono što je najbitnije sa vašom karticom mogu kupovati i vaši prijatelji pod istim uslovima i sa istim popoustom kao i vi.

Takođe, za isnose preko 69.000 dinara popust je 20% a za iznose preko 147.000 dinara popust je čak neverovatnih 25% a sve to je jako bitno za klubove ili rekreativce koji bi organizovano, zajednički izvršili nabavku za veći iznos u jednoj kupovini.

KAKO DOĆI DO NAS...